Банер
Банер
Банер
Брой прегледи на съдържанието : 141457
Home Статии БЮЛЕТИН на Международната Асоциация по Гинекологична Ендокринология

PostHeaderIcon БЮЛЕТИН на Международната Асоциация по Гинекологична Ендокринология

Богато съдържание на презентации и видеофилми от международни конгреси и прояви, имащи за цел разпространение на знание и  специализирано обучение

Monthly Update from gynendonews.com

 

ПОКАНА за регистрация и участие във вебинари – НОВО

Чрез Science Magazine можете да участвате на живо в семинари дискутиращи обширен кръг теми от областта на биологията, като следите темата, която ви интересува.

Вижте повече...


Експозиция на IVF технологични продукти

Най-голямата електронна страница за ин-витро асистирани технологии IVF-Worldwide открива нова Internet-базирана услуга за ембриолози, клиницисти, медицински и социални работници работещи в IVF центрове.

На IVF Exhibit можете да разгледате на живо нови технологични  продукти за ин-витро оплождане. Експозицията има за цел да подпомогне клиниките при избора им на най-добрите продукти и услуги, като публикува обяви директно от производителите.
Ако се интересувате повече от съвременни технологии и продукти в областта на IVF или искате да публикувате обява за Ваш продукт посетете  IVF Exhibit.

Ако желаете да се възползвате от образователните ресурси на най-обхватната специализирана страница в ин-витро репродуктивните технологии, да научите повече  за обществото на IVF-центровете по света или да участвате в международни проучвания и да споделите опита на Вашата клиника, посетете IVF-Worldwide.

Последна промяна (Понеделник, 26 Септември 2011 15:31)