Банер
Банер
Банер
Брой прегледи на съдържанието : 141478
Home Обяви

PostHeaderIcon Възможности за работа за гинеколози и ембриолози в Пловдив

Ние сме българска консултантска компания, специализирана в управлението и развитието на човешките ресурси. Наш клиент, международна компания с изградени позиции в сферата на ин витро технологиите търси специалисти – Гинеколози и Ембриолози, за нова клиника в гр. Пловдив - отлични възможности за професионална реализация.

продължава>

 

PostHeaderIcon Теоретичен курс на тема: „Лабораторни аспекти на in-vitro оплождането. Клетъчни култури и култивиране на стволови клетки. Клониране”

Следващи дати за провеждане на курса „Лабораторни аспекти на in-vitro оплождането. Клетъчни култури и култивиране на стволови клетки. Клониране.” са определени за 6 и 7 февруари 2010г. от 09.00ч до 17.30ч. в сградата на Института по Регенеративна Медицина, адрес: гр.София, кв. „Овча купел”, ул. „Бойчо Огнянов” 28 (срещу Украинското посолство).

Заявилите желание за участие е необходимо да потвърдят участието си в срок до 29.01.2010г. на електронен адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Допълнителни справки и запитвания на телефони: (02) 954 73 40 и (0)890 531404.

 

Офис БАРМ

 

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА

ПРОГРАМА